Recent toegevoegd

Hoe Windows 10-updates eenvoudig pauzeren vanaf een opdrachtregel?

Windows Update IconWindows 10 downloadt automatisch updates op de achtergrond, wat soms lastig kan zijn. Bijvoorbeeld met een langzame of beperkte internetverbinding. Gelukkig is er een manier om downloads vanaf de opdrachtregel te pauzeren.

Lees meer...

Ook bij PCLeek!

Wisselbestand opschonen bij afsluiten computer

Regedit IconMet Windows kan u het wisselbestand automatisch laten opschonen bij het afsluiten van de computer. Waarom u dat zou doen en vooral hoe, leest u hier.

Lees meer...

Recente Reacties

 • j.resoort@telfort.nl zei Meer
  Goede middag heren of Dame,  heb windows10 op geïnstalleerd  mijn pro is het state dat weigert
  op...
 • remi zei Meer
  werkt niet dan kan windows hem niet openen error windows can not open the file. Andere suggesties?
 • Ruka zei Meer
  Kan je met rooten ook je Android versie upgraden en beveiligingsupdates installeren?

Word IconMet Word hoeft u geen groot brein te zijn om een wenskaart te maken. U kan namelijk een groot aantal, bijna kant en klare sjablonen, downloaden.

Word: Hoe wenskaarten maken?

 • Open Word en klik op de Office-knop > Nieuw (versie 2007) of Bestand > Nieuw (versie 2010-2013-2016).
 • In het venster dat volgt kiest u in de linkerkolom voor Wenskaarten. Bij versie 2010-2013-2016 klikt u op Kaarten, zoeken naar Kaarten kan ook en is misschien nog handiger (zie schermafdruk)

Word Wenskaarten 1

 • In Word 2007 Kan u in de middeleste kolom de gelegenheid selecteren. Bij de recenste versie kan u door de categorien scrollen (rechts van het scherm).

Word Wenskaarten 2

 • Selecteer een wenskaart naar keuze en klik rechtsonder op Downloaden of op Maken (afhankelijk van versie en sjabloon).

Word Wenskaarten 3

 • Na het downloaden (of maken) kan u desgewenst nog aanpassingen doorvoeren. Afhankelijk van het door u gekozen sjabloon kan u de tekst en/of afbeelding van de wenskaart aanpassen.
 • Klaar!

Voor een postzegel moet u wel nog zelf zorgen.

Opmerking: Als u de wenskaart of wenskaarten wil afdrukken op speciaal papier (of ander formaat), controleer dan eerst de printereigenschappen. Onder het tabblad Afdruk (Afdrukken) selecteert u het gewenste papier of formaat.

Word Wenskaarten 4

Succes ermee!