vrijdag, juni 18, 2021

Rofo FlashlightAangezien er niet teveel terug te vinden is over deze artiest, behalve dan dat hij John Sauli heet en dat het genre tot de Italo Disco behoort, wil ik wel een persoonlijk verhaal delen met jullie dat voor mij aan deze single verbonden is  (kwestie van bladvulling).

In 1983 zat ondergetekende in het Belgische Leger en had toen een permanente nachtvergunning, d.w.z dat ik me pas 's morgens om 06.00 u moest aanmelden in de kazerne. Samen met m'n toenmalige makker (uit Nevele) besloten we het nachtleven van Hasselt in te duiken op een donderdagavond. We gingen een danscafeetje binnen en er was daar eigenlijk niet zo veel volk aanwezig.
Ik vroeg aan de Engelstalige uitbaatster waarom er geen DJ aan de draaitafels stond? Ze vroeg of ik met de installatie overweg kon en of ik DJ was en zo ja "Go Ahead and play". Dat moesten ze mij geen 2 maal vragen, ik zette me aan de Discobar en begon plaatjes te draaien.
Naarmate het later werd begon de zaak goed vol te lopen met studentes verpleegkunde en andere. U raadt het al, het werd vroeg, zeer vroeg, we hebben ons nog moeten haasten om onze liefjes (studentes verpleegkunde) van die avond terug naar hun internaat te brengen en om tijdig op het appèl in de kazerne te geraken ('t was nipt).
Het succeslied van die avond was....ROFO met Flashlight on a Disconight.
Vervlogen tijden........

Recente Reacties

 • Superleek zei Meer
  @Henk


 • Superleek zei Meer
  @Nietzohandig
  U kan altijd een zoekveld van Gmail gebruiken en allerlei filters (bijlage, chats,...
 • Nietzohandig zei Meer
  Nou dit is de ergste super-leek vanaf 2008.
  Ik heb meer dan 100.000 mails.
  Vroeger gooide ik ze weg...
 • Henk Kind zei Meer
  lettertype wijzigeb ging goed maar kan dat ook i spreadsheets ?