Samantha FoxDeze Britse schone, die in het echte leven bekend staat onder de naam Samantha Karen "Sam" Fox, is uit Londen afkomstig en begon haar carrière op 16-jarige leeftijd als model en verscheen regelmatig naakt in verschillende mannenbladen.

Halverwege de jaren ’80 begon ze (helaas?) aan een zangcarrière onder de vleugels van (waar hebben we die naam nog gehoord) “Stock, Aitken en Waterman”.

 “Touch me” is de grootse hit geworden voor Samantha 'ik heb hele grote bloemkolen' Fox die einde jaren ’80 nog enkele nummers uitbracht die ‘goed in de oren klonken’. In 1999 maakte de dame bekend dat ze een lesbische relatie heeft met haar manager (vergeet uw kansen maar mijne heren!). ”I only wanne be with you” dook bij ons de hitparade binnen op op 4 februari ’89 en mocht daar 12 weken vertoeven,met als bekroning een NR 1 positie (al was het slechts voor 1 weekje). In Nederland viel het blijkbaar niet in de smaak om alleen bij haar te zijn, ze behaalde daar een hoogste positie van 11 met 8 weken notering.