Candy DulferCandy Dulfer begon haar carrière op jeugdige leeftijd aan de zijde van haar vader “Hans Dulfer”(Ook een bekende saxofonist). Ze was pas elf jaar oud toen ze haar eerste plaat opnam.

In ’85 richt Candy haar eigen band “Funky Stuff” op, en trad regelmatig op voor radio en televisie, bovendien was ze zeer gegeerd om voorprogramma’s te verzorgen, zo maakten o.a “Madonna” en “Prince” dankbaar gebruik van haar diensten.

“Lily was here” werd samen met “Dave Stewart” (gitarist bij de “ Eurythmics”) uitgebracht, en werd de titeltrack van de Nederlandse speelfilm "De Kassière". Een jaartje later komt het debuutalbum “ Saxuality” uit, waarop vele goede nummers terug te vinden zijn, en waarvan er meer dan één miljoen stuks over de toonbank gingen. Er volgen er nog enkele albums in een snel tempo wat met zich meebracht dat Candy zowat de halve wereldbol afreisde ter promotie. In maart 2008 werd haar werk bekroond met een “Gouden Harp”. “Lily was here” scoorde in Nederland een Nr 1 Hit en stond 5 weken de hoogste positie van een 15 weken durende notering in de hitlijst. In de Belgische hitlijst werden identieke cijfers opgetekend.