vrijdag, juni 18, 2021

Whitney Houston  I Will AlWhitney Houston is een zangeres, afkomstig uit New Jersey en het nichtje van de bekende zangeres Dionne Warwick. De dame is zeer geliefd om haar live-optredens en haar o zo krachtige stem. In 1985 werd haar eerste album gelanceerd met haar artiestennaam “Whitney Houston” als titel.

Het album was meteen een schot in de roos met maar liefst 22 miljoen verkochte exemplaren. Twee jaar later volgde het album “Whitney” (gebrek aan inspiratie?) en brak hiermee een record door met 7 nummers op rij, een nr.1 hit te scoren. De single waarvan wij onderstaand het videoclipje tonen, is afkomstig uit de film “The Bodygard” waarin ze zelf de hoofdrol speelt aan de zijde van “Kevin Costner”. Zowel het album als de single pronkten dan ook wekenlang aan de top van de hitlijsten, met een nominatie als best verkochte soundtrack van het jaartal ’92 als gevolg. Recent verschijnt Whitney enkel nog in de media omwille van haar scheiding met Bobby Brown en haar drugsgebruik waarvan ze intussen zou ‘genezen’ zijn. In België stond het nr. maar liefst 7 weken op 1 met 21 weken notering, in Nederland 19 weken notering en 9 weken op 1.

Op 10 februari 2012 bereikte ons het nieuws dat Whitney Houston overleden is. Ze was 48. De doodsoorzaak zou het gevolg zijn van pillen en drank.

Recente Reacties

 • Superleek zei Meer
  @Henk


 • Superleek zei Meer
  @Nietzohandig
  U kan altijd een zoekveld van Gmail gebruiken en allerlei filters (bijlage, chats,...
 • Nietzohandig zei Meer
  Nou dit is de ergste super-leek vanaf 2008.
  Ik heb meer dan 100.000 mails.
  Vroeger gooide ik ze weg...
 • Henk Kind zei Meer
  lettertype wijzigeb ging goed maar kan dat ook i spreadsheets ?