maandag, juni 14, 2021

Kai TracidKai Tracid zag het levenslicht als Kai Frans te Frankfurt am Main op 17 januari 1972. De inspiratie voor zijn artiestennaam haalde hij uit zijn voornaam, en de 2 muziek genres waarin hij actief is, namelijk Trance en Acid.

Black%20hawk%20dawnWe gaan het deze keer niet hebben over de zanger en zangeres. We geven u alleen mee dat het lied, hoewel het zo kan klinken, niet in het Arabisch maar in het Celtisch dialect "Breton" is gezongen. Soms kan muziek een film een extra lading geven. Zo ook dit lied dat gebruikt werd als thema-lied voor de film Black Hawk Down. De combinatie van beiden laat je achter met een droevig gemoed.

Rui Da SilvaTouch Me is een nummer van de Portugese producent en Dj Rui Da Silva (ook bekend onder de naam Doctor J) met zang geschreven en vocaal uitgevoerd door de Britse zangeres Cassandra Fox.

Sylver%20 %20Turn%20the%20tide.(2001)Sylver is een Belgische dance-act van Regi Pinxten (Milk Inc) en Wouter van Dessel (D.J – Songschrijver – Producer). Silvy de Biedie ontdekt werd door Walter Capiau in het Tv-programma De Kinderacademie zong toen het liedje ”Ben” onder de naam “Silvy Melodie”.

SunriseAvenueSunrise Avenue is een 4-tallig Fins rockband dat het levenslicht zag in 2002 met dynamisch tot melodische rock als typerende muziekstijl. De band ontstond nadat 2 leden hun kans schoon zagen (na vertrek van de zanger) om een eigen groep uit de grond te stampen.

Benjamin BatesBenjamin Kuijten is een Nederlandse DJ die geboren werd in Eindhoven op 2 februari 1976. De man deed voor het eerst van zich spreken in 2002 met het nummer Locked Up.

Recente Reacties

 • Superleek zei Meer
  @Henk


 • Superleek zei Meer
  @Nietzohandig
  U kan altijd een zoekveld van Gmail gebruiken en allerlei filters (bijlage, chats,...
 • Nietzohandig zei Meer
  Nou dit is de ergste super-leek vanaf 2008.
  Ik heb meer dan 100.000 mails.
  Vroeger gooide ik ze weg...
 • Henk Kind zei Meer
  lettertype wijzigeb ging goed maar kan dat ook i spreadsheets ?