BeyonceBeyoncé Knowles is afkomstig uit Houston (No, we don’t have a problem), Texas. Beyoncé verwierf vooral bekendheid toen ze nog samen zong met de andere meiden van Destiny’s Child.

Toen dat sprookje niet bleek te werken (splitte in 2005) besloot ze solo te gaan. Ze trommelde haar familie op om haar plannen te verwezenlijken. Zo is papa Mathew co-producent en mama Tina de styliste. Het resultaat kennen we allemaal. 16 Grammy’s, waarvan 6 in 2010.

Tijdens haar periode bij “Destiny’s Child” vermoedde Beyoncé wellicht al dat het fout zou lopen (daar moet je dus echt geen visionair voor te zijn), want in 2003, 2 jaar voor de split dus, bracht ze al een solo album uit met als titel “Dangerously in Love”. Op dit album werkte de zangeres, songwriter en actrice (ja ze doet het allemaal) samen met “Miss Elliot”, “Sean Paul” en “Jay-Z”. Met de laatstgenoemde stapte ze in het huwelijksbootje (2008). De fundamenten voor een latere solocarrière waren gelegd. Het nummer “Halo”, waarvan u hier de videoclip kan bekijken komt uit het album “I’ Am…Sasha Fierce”dat werd uitgebracht in 2008. “Halo” bereikte de 9 de plaats in de Nederlandse Top40 en ‘slechts’ een 18 de positie in de Ultra Top 50.

De beste remix die we tot nu tegen kwamen kan u beluisteren en bekijken in onderstaande videoclip