maandag, juni 14, 2021

ATB With Dash Berlin Apollo RoadAndre Tanneberger (ATB) komt al on in onze lijst met hits voor. De man scoorde in 1998 al met het nummer 9Pm. Ook Dash Berlin is geen onbekende voor onze trouwe bezoekers, van hem vindt u een megamix terug op onze website.

Erik ArboresErik Arbores (Erik van den Boom) is een supertalent uit Nederland dat momenteel furore maakt in de hitlijsten met het nummer Bliss. 

Errov ReefAls u af en toe eens afstemt op National Geographic hebt u zichzelf wellicht ook al eens afgevraagd "Van wie is dat deuntje?" dat in hun commercial wordt gebruikt. Wel, de muziek is van ErroV & Reef en het nummer heet 'Auralex'.

GoodwillHookNSling TakeYouHigherHook N Sling is een Australische producer/dj (Sydney), wiens carrière in 2007 een boost zou krijgen nadat er werk van hem gedraaid werd door Pete Tong.

LMFAO Party Rock AnthemLMFAO is een Amerikaans elektro hop duo ontstaan ergens in 2006 te Los Angeles. De band bestaat uit Stefan Kendal Gordy (Redfoo,3 september 1975) en Skyler Huston (SkyBlu, 23 augustus 1986) en zijn respectievelijk de zoon en kleinzoon van Motown oprichter Berry Gordy.

Dj Rebel Ft Danzel You Make Me HappyYou Make Me Happy is een nummer van DJ Rebel (Kevin Leyers) enerzijds en Danzel (Johan Waem) anderzijds. Beide zijn bekende Belgische artiesten die al meerdere hits scoorden.

Recente Reacties

 • Superleek zei Meer
  @Henk


 • Superleek zei Meer
  @Nietzohandig
  U kan altijd een zoekveld van Gmail gebruiken en allerlei filters (bijlage, chats,...
 • Nietzohandig zei Meer
  Nou dit is de ergste super-leek vanaf 2008.
  Ik heb meer dan 100.000 mails.
  Vroeger gooide ik ze weg...
 • Henk Kind zei Meer
  lettertype wijzigeb ging goed maar kan dat ook i spreadsheets ?