maandag, juli 26, 2021

Laurent WeryLaurent Wery is reeds jaren DJ en heeft een enorme aanhang in het clubcircuit en resideert vooral in de Carré (Willebroek) en Café Local (Antwerpen) en scoort momenteel de dikste Belgische clubhit van het jaar met “My Sound”/”Hear My Sound”.

Toegegeven, we hebben hem ook maar toevallig ontdekt op You Tube. Dat we nog niet van hem gehoord hadden komt waarschijnlijk omdat we de hedendaagse Mega Dancings ontgroeid zijn en als u ons er toevallig zou ontdekken, kan u ons nadien wel een bezoekje brengen in het Hospitaal wegens lange recuperatie tijd. Eén nachtje stappen staat voor ons zowat gelijk aan één week recupereren met behulp van Baxters. Maar de muziek kunnen we wel smaken (niet te lang).

Wat begon als een club-plaat, gaat nu verder als een grote mainstream hit. Het nummer, origineel een instrumentale track, werd ge-upgrade en ingezongen met de fantastische soulvolle stem van Chantal Kashala en is momenteel goed op weg om naar de hoogste regionen van de Ultratop singels te klimmen.

Hoe we hem ontdekten." Lookin' at me (j'aime regarder)"

En dan nu nog wat meer snoepgoed van deze Top Dj.
 
 
En zijn meest recente " Hear my sound".
 
En nu een pilletje tegen de hoofdpijn. Enjoy !!

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...