zaterdag, oktober 16, 2021

Laurent WeryLaurent Wery is reeds jaren DJ en heeft een enorme aanhang in het clubcircuit en resideert vooral in de Carré (Willebroek) en Café Local (Antwerpen) en scoort momenteel de dikste Belgische clubhit van het jaar met “My Sound”/”Hear My Sound”.

Toegegeven, we hebben hem ook maar toevallig ontdekt op You Tube. Dat we nog niet van hem gehoord hadden komt waarschijnlijk omdat we de hedendaagse Mega Dancings ontgroeid zijn en als u ons er toevallig zou ontdekken, kan u ons nadien wel een bezoekje brengen in het Hospitaal wegens lange recuperatie tijd. Eén nachtje stappen staat voor ons zowat gelijk aan één week recupereren met behulp van Baxters. Maar de muziek kunnen we wel smaken (niet te lang).

Wat begon als een club-plaat, gaat nu verder als een grote mainstream hit. Het nummer, origineel een instrumentale track, werd ge-upgrade en ingezongen met de fantastische soulvolle stem van Chantal Kashala en is momenteel goed op weg om naar de hoogste regionen van de Ultratop singels te klimmen.

Hoe we hem ontdekten." Lookin' at me (j'aime regarder)"

En dan nu nog wat meer snoepgoed van deze Top Dj.
 
 
En zijn meest recente " Hear my sound".
 
En nu een pilletje tegen de hoofdpijn. Enjoy !!

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!