zaterdag, januari 22, 2022

Blue ManDe namen Phil Stanton, Chris Wink en Matt Goldman zullen u waarschijnlijk niet veel zeggen. De naam Blue Man Group vermoedelijk ook niet. Toch zijn deze drie heren enorm populair.

Hun optredens zijn steevast uitverkocht en dit zowel in de USA, Japan, Rusland, Nederland, Duitsland enz... Hun bekendheid heeft hen dan ook geen windeieren gelegd. Ze werden onder meer ingehuurd voor commercials van Intel (jawel de grote chip producent), Swatch (het zwitsers uurwerk imperium) en anderen. Zelfs de grootste talkshow celebreties willen ze in hun show, zoals, Jay Leno, Dr Phil, Oprah en ook buitenlandse talkshow presentators zoals Thomas Gotschalk. Lang geleden had ik ze eens in een Nederlands TV Show gezien en ondertussen vergeten tot......ik toevallig op You Tube hen herontdekte. Ze hebben er nu alvast een grote fan bij.

U zal het in de clip misschien gezien hebben, deze heren zijn geen gewone muzikanten. Het zijn eigenlijk drummers die op pvc buizen roffelen. Geef die mannen een regengoot en ze halen er muziek uit. Mocht u bij het bekijken van de volgende clips denken, hela... dat zijn precies andere Blue Man, dan klopt dat. Mede door hun succes en vele optredens waren ze genoodzaakt om hun groep uit te breiden. Er zijn nu 12 blauwe mannen. En Blue Man wordt je niet zomaar, je moet eerst een stage van één jaar doorlopen en als je dan aan de eisen voldoet mag je het podium op.

Tijdens hun Show

In Japan, Tokyo met symfonisch orkest.

Op de TMF Dance for life show met DJ Tiësto.

Zoals u ziet ze zijn wereldberoemd, behalve in België. Zoekt u alvast naar meer clipjes en u zal verbaast zijn.

Recente Reacties

 • john zei Meer
  Wessel Schreef:
  help hoe haal je dit weg
  Jasper Schreef:
  hoe haal je de witruimte weg
  Florien Schreef:
  Hoe haal je dit weg bij google docs ipv word?...
 • Superleek zei Meer
  U kan in Windows Verkenner navigeren naar C\windows\CSC map (indien Windows op C-schijf...
 • Frank zei Meer
  Kan je zien hoeveel ruimte er wordt ingenomen door offline en cache?
  Met welk commando of tool?
 • Josie zei Meer
  Enorm bedankt om de oplossing voor dit probleem te voorzien! Made my day!