maandag, juli 26, 2021

Blue ManDe namen Phil Stanton, Chris Wink en Matt Goldman zullen u waarschijnlijk niet veel zeggen. De naam Blue Man Group vermoedelijk ook niet. Toch zijn deze drie heren enorm populair.

Hun optredens zijn steevast uitverkocht en dit zowel in de USA, Japan, Rusland, Nederland, Duitsland enz... Hun bekendheid heeft hen dan ook geen windeieren gelegd. Ze werden onder meer ingehuurd voor commercials van Intel (jawel de grote chip producent), Swatch (het zwitsers uurwerk imperium) en anderen. Zelfs de grootste talkshow celebreties willen ze in hun show, zoals, Jay Leno, Dr Phil, Oprah en ook buitenlandse talkshow presentators zoals Thomas Gotschalk. Lang geleden had ik ze eens in een Nederlands TV Show gezien en ondertussen vergeten tot......ik toevallig op You Tube hen herontdekte. Ze hebben er nu alvast een grote fan bij.

U zal het in de clip misschien gezien hebben, deze heren zijn geen gewone muzikanten. Het zijn eigenlijk drummers die op pvc buizen roffelen. Geef die mannen een regengoot en ze halen er muziek uit. Mocht u bij het bekijken van de volgende clips denken, hela... dat zijn precies andere Blue Man, dan klopt dat. Mede door hun succes en vele optredens waren ze genoodzaakt om hun groep uit te breiden. Er zijn nu 12 blauwe mannen. En Blue Man wordt je niet zomaar, je moet eerst een stage van één jaar doorlopen en als je dan aan de eisen voldoet mag je het podium op.

Tijdens hun Show

In Japan, Tokyo met symfonisch orkest.

Op de TMF Dance for life show met DJ Tiësto.

Zoals u ziet ze zijn wereldberoemd, behalve in België. Zoekt u alvast naar meer clipjes en u zal verbaast zijn.

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...