zaterdag, oktober 16, 2021

Blue ManDe namen Phil Stanton, Chris Wink en Matt Goldman zullen u waarschijnlijk niet veel zeggen. De naam Blue Man Group vermoedelijk ook niet. Toch zijn deze drie heren enorm populair.

Hun optredens zijn steevast uitverkocht en dit zowel in de USA, Japan, Rusland, Nederland, Duitsland enz... Hun bekendheid heeft hen dan ook geen windeieren gelegd. Ze werden onder meer ingehuurd voor commercials van Intel (jawel de grote chip producent), Swatch (het zwitsers uurwerk imperium) en anderen. Zelfs de grootste talkshow celebreties willen ze in hun show, zoals, Jay Leno, Dr Phil, Oprah en ook buitenlandse talkshow presentators zoals Thomas Gotschalk. Lang geleden had ik ze eens in een Nederlands TV Show gezien en ondertussen vergeten tot......ik toevallig op You Tube hen herontdekte. Ze hebben er nu alvast een grote fan bij.

U zal het in de clip misschien gezien hebben, deze heren zijn geen gewone muzikanten. Het zijn eigenlijk drummers die op pvc buizen roffelen. Geef die mannen een regengoot en ze halen er muziek uit. Mocht u bij het bekijken van de volgende clips denken, hela... dat zijn precies andere Blue Man, dan klopt dat. Mede door hun succes en vele optredens waren ze genoodzaakt om hun groep uit te breiden. Er zijn nu 12 blauwe mannen. En Blue Man wordt je niet zomaar, je moet eerst een stage van één jaar doorlopen en als je dan aan de eisen voldoet mag je het podium op.

Tijdens hun Show

In Japan, Tokyo met symfonisch orkest.

Op de TMF Dance for life show met DJ Tiësto.

Zoals u ziet ze zijn wereldberoemd, behalve in België. Zoekt u alvast naar meer clipjes en u zal verbaast zijn.

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!