We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

ElvisElvis hoeven we niemand nog voor te stellen denken we. The King of Rock & Roll kan jaren na zijn door nog steeds rekenen op duizenden fans. Ook hedendaagse producers en Dj's kunnen zijn muziek nog altijd smaken. Het bewijs vindt u hieronder.

The King of Rock 'n Roll moet zowat de meest gecoverde artiest aller tijden zijn.  Niet verwonderlijk als u bedenkt dat de man er een enorm palmares op nahoudt.  Ook de hedendaagse producers en Dj's zien wel 'brood' in de muziek van The King. Remixen van zijn muziek vindt u dan ook zonder lang te hoeven zoeken op YouTube. Het spreekt dat de ene al wat beter geslaagd is dan de anderen, maar wij (Lion, nvdr)  hebben er voor u de beste uitgehaald en ze aan elkaar genaaid in een mix van een kleine 20 minuten. Geniet van Elvis ANDERS of Elvis in The Mix.

Elvis in the Mix - De Playlist

  • Blue Suede Shoes (Remix)
  • Blue Moon of Kentucky (Remix)
  • A Little Less Conversation (Elvis vs JXL)
  • Guitar Man (Remix)
  • Supicious Mind (Strauss Remix)

https://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/facebook.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/twitter.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/googleplus.svg