zondag, oktober 17, 2021

Suppah IconHet bloed kruipt waar het niet gaan kan luidt een oude spreuk en dat telt ook voor ondergetekende. Zoals u eerder als in Suppah in de mix kon horen (en lezen) neem ik al eens graag plaats achter de draaitafels, maar omdat we een dagje ouder worden (kuch) hebben de draaitafels plaats moeten ruimen voor een toetsenbord.

De vorige mix die ik in elkaar prutste viel blijkbaar goed in de smaak ondanks dat het een iets ‘hardere’ House- Dance stijl betrof. In de nieuwe mix ‘bezoeken’ we de rustigere regionen van het Dance genre, namelijk Trance. Nu moet u weten dat ik ‘het wereldje’ nog steeds op de voet volg en dus nog steeds goed op de hoogte ben van het reilen en zeilen van de Dance-scene. Zo stelde ik tot mijn groot genoegen vast dat Armin van Buuren maar liefst voor de 4de keer op rij verkozen werd tot werelds beste DJ. Het toeval wil dat net Armin van Buuren uitblinkt in het Trance genre. Het spreekt dat de man dan ook een prominent plaatsje krijgt in de mix. De liefhebbers zullen wellicht genieten van mijn amateurisme, voor de anderen is het misschien eens een gelegenheid om kennis te maken met het betere werk van bekende dj’s en producers.

De playlist:
1: Epic Future-Alpha Breed
2: Force Full-Foreign Affair
3: Ron van den Beuken feat. Clocx-Catch your Fall
4: Markus Schulz-Do You Dream
5: Jasper Forks-River Flows In You
6: Tim Berg-Bromance
7: Armin van Buuren & Tiesto-Eternity
8: 4 Strings-Take me Away
9: Onbekend
10: Armin van Buuren-Full Focus

Meer dan 36 minuten muziek met 10 nummers. Niet teveel inkorten en je hebt een extended mix.

https://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/facebook.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/twitter.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/googleplus.svg

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...