zaterdag, september 30, 2023

Suppah IconHet bloed kruipt waar het niet gaan kan luidt een oude spreuk en dat telt ook voor ondergetekende. Zoals u eerder als in Suppah in de mix kon horen (en lezen) neem ik al eens graag plaats achter de draaitafels, maar omdat we een dagje ouder worden (kuch) hebben de draaitafels plaats moeten ruimen voor een toetsenbord.

De vorige mix die ik in elkaar prutste viel blijkbaar goed in de smaak ondanks dat het een iets ‘hardere’ House- Dance stijl betrof. In de nieuwe mix ‘bezoeken’ we de rustigere regionen van het Dance genre, namelijk Trance. Nu moet u weten dat ik ‘het wereldje’ nog steeds op de voet volg en dus nog steeds goed op de hoogte ben van het reilen en zeilen van de Dance-scene. Zo stelde ik tot mijn groot genoegen vast dat Armin van Buuren maar liefst voor de 4de keer op rij verkozen werd tot werelds beste DJ. Het toeval wil dat net Armin van Buuren uitblinkt in het Trance genre. Het spreekt dat de man dan ook een prominent plaatsje krijgt in de mix. De liefhebbers zullen wellicht genieten van mijn amateurisme, voor de anderen is het misschien eens een gelegenheid om kennis te maken met het betere werk van bekende dj’s en producers.

De playlist:
1: Epic Future-Alpha Breed
2: Force Full-Foreign Affair
3: Ron van den Beuken feat. Clocx-Catch your Fall
4: Markus Schulz-Do You Dream
5: Jasper Forks-River Flows In You
6: Tim Berg-Bromance
7: Armin van Buuren & Tiesto-Eternity
8: 4 Strings-Take me Away
9: Onbekend
10: Armin van Buuren-Full Focus

Meer dan 36 minuten muziek met 10 nummers. Niet teveel inkorten en je hebt een extended mix.

https://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/facebook.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/twitter.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/googleplus.svg

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...