zondag, januari 23, 2022

Delegation Delegation's Put A Little Love On Me is een song dat u op één of andere manier aanzet tot enkele danspasjes.

Je hebt zo van die nummers dat, als u ze eens terug hoort, er spontaan een glimlach op je gezicht verschijnt en u tegen wil en dank enkele 'moves' uit de kast haalt (tot hilariteit van anderen).

De Britse band Delegation werd opgericht door Ricky Bailey, Len Coley en Roddy Harris ergens is 1975. De heren trekken producer/tekstschrijver Ken Gold aan, het brein achter die andere groep The Real Thing en begonnen meteen met het uitbrengen van platen. De eerste nummers "The Promise of Love" en "Where Is The Love (We Used to Know)" scoren 'maar' middelmatig maar de heren putten er voldoende moed uit om door te zetten. De grote doorbraak liet op zich wachten tot 1977. In dat jaar kwam "O Honey" uit dat in diverse hitlijsten een top 10 notering liet optekenen. In 1979 tekenen ze bij het platenlabel Ariola en brengen ze het album "Eau De Vie" uit met daarop onder andere het nummer "Put A Little Love On Me" waarmee ze alweer internationaal scoren. De keerzijde van het succes was dat er 'hommeles' ontstond binnen de band. Len Coley en Roddy Harris bolden het af en werden vervangen door Ray Patterson en Bruce Dunbar. Delegation bleef verder doen, maar het succes was tanende. In 1984 verliet Dunbar eveneens de groep en werd op zijn beurt vervangen door Kathy Bryant. Delegation bleef materiaal uitbrengen tot het eind van het decennium, maar het verhaal leek over en uit.
Midden jaren '90 werkt Bailey opnieuw samen met Gold en proberen ze samen Euro-Jam records uit de grond te stampen om oude opnames van Delegation in een nieuw kleedje uit te brengen op een compilatiealbum. Ze brengen zelfs opnieuw de groep samen om het album "Encore" uit te brengen. Het zou het laatste wapenfeit van Delegation zijn.

Recente Reacties

 • john zei Meer
  Wessel Schreef:
  help hoe haal je dit weg
  Jasper Schreef:
  hoe haal je de witruimte weg
  Florien Schreef:
  Hoe haal je dit weg bij google docs ipv word?...
 • Superleek zei Meer
  U kan in Windows Verkenner navigeren naar C\windows\CSC map (indien Windows op C-schijf...
 • Frank zei Meer
  Kan je zien hoeveel ruimte er wordt ingenomen door offline en cache?
  Met welk commando of tool?
 • Josie zei Meer
  Enorm bedankt om de oplossing voor dit probleem te voorzien! Made my day!