zondag, januari 23, 2022

Jeffrey Lake GroupThe Jeffrey Lake Group was een free-lance begeleidingsgroep voor onder andere John Terra, Micha Mara, Joe Harris, James Loyd en nog enkele anderen. Als u deze namen leest weet u meteen dat The Jeffrey Lake Group van Belgische origine is.

Buiten het feit dat The Jeffrey Lake Group de begeleiding verzorgde voor bovengenoemde artiesten, speelden ze ook al eens het voorprogramma van grootheden zoals Rob de Nijs en Johnny Logan. Tussendoor deden ze dan ook nog eens studio-opnames, meestal ten dienste van anderen. Maar in 1980 mochten ze dan zelf eens een plaat opnemen. Deze plaat werd "Give Me Your Sexy Body" dat enkel uitkwam in België bij het label "Panky Records". De heren scoren er zowaar een kleine hit mee. Hoe het verder verliep met The Jeffrey Lake Group moeten we u helaas onthouden, maar aangezien de groep voornamelijk bestond uit free-lance muzikanten, laat ons vermoeden dat elk zijn eigen weg ging en aan de slag ging bij een andere werkgever (zanger/zangeres).

We willen ons alvast verontschuldigen voor de geluidskwaliteit. We hebben ons best gedaan om het nummer te 'optimaliseren' wat helaas niet helemaal gelukt is. Probeert u alvast toch maar te genieten van deze vergeten Belgische hit.

Update: Het geluidsfragment werd vervangen door de maxi versie, dat in tegenstelling tot het vorige, in een meer dan behoorlijke kwaliteit te beluisteren valt.

Nummer 2

https://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/facebook.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/twitter.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/googleplus.svg

Recente Reacties

 • john zei Meer
  Wessel Schreef:
  help hoe haal je dit weg
  Jasper Schreef:
  hoe haal je de witruimte weg
  Florien Schreef:
  Hoe haal je dit weg bij google docs ipv word?...
 • Superleek zei Meer
  U kan in Windows Verkenner navigeren naar C\windows\CSC map (indien Windows op C-schijf...
 • Frank zei Meer
  Kan je zien hoeveel ruimte er wordt ingenomen door offline en cache?
  Met welk commando of tool?
 • Josie zei Meer
  Enorm bedankt om de oplossing voor dit probleem te voorzien! Made my day!