We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Yvan Guilini Winter MemorieYvan Guilini voegde in 1976 een pareltje toe aan de Belgische muziekgeschiedenis. Het nummer Winter memories  zal bij velen ongetwijfeld nostalgische gevoelens opwekken.

We hebben ons suf gezocht om meer te weten te komen over Yvan Guilini, maar het enige wat we konden achterhalen is dat de man afkomstig is van Brugge (geboren 30 mei 1946, dank u Facebook)) en dat zijn dochter werkzaam is (was) in de muziekindustrie. Jaren na zijn hit werd er nauwelijks nog wat vernomen van de man, maar zie, anno 2013 brengt hij een nieuwe single uit met als titel "Winter Love". "Winter Love" passeert op moment van schrijven regelmatig de revue op Ment TV. Best vreemd voor iemand die in 1976 uit het niets een instrumentale hit scoorde dat menigeen vandaag de dag nog kan mee neuriën zonder na te denken. Een Belgische klassieker van dit kaliber mag niet ontbreken in onze collectie.

Als er nu één reden is waarom we niet betalen voor Spotify, is het wel dat u het op deze online muziekdienst moet stellen met een flauw afkooksel van dit nummer.