zaterdag, oktober 16, 2021

Human LeagueDeze band is onlosmakelijk met de jaren tachtig verbonden. Als je terug denkt aan de muziek van de tachtiger jaren kom je niet om The Human League heen. The Human League is een Engelse synthpopgroep en werd opgericht in 1977.

In de jaren tachtig behaalt de band het grootste succes met singles als "Don't You Want Me", "Human" en "Mirror Man". Het enige vaste lid van de band, dat al sinds de oprichting lid is van de band, is zanger Philip Oakey.

In 1978 brengen ze hun eerste single "Being Boiled" uit. De grote doorbraak kwam er echter met het album "Dare!", tot op de dag van vandaag hun meest succesvolle album. Het bevat onder andere de hits "The sound of the crowd", "Love Action" en "Open Your Heart" en hun grootste hit, "Don't You Wan't Me", dat eind 1981 in het Verenigd Koninkrijk op nummer één stond en in 1982 een wereldwijde hit wordt. Hun eerste en voor de fans waarschijnlijk het beste nummer. Het is niet de originele clip, deze zijn te pover van kwaliteit, maar een 3D clip en geremasterde muziek. (top quality)

En hier de song waarmee ze zich in het geheugen van een hele generatie zongen.

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!