zaterdag, september 30, 2023

Dj Albert 4gIn 1999 scoort DJ Albert een bescheiden hit met 4G. Ook het verhaal van een DJ kan sterk lijken op dat van andere artiesten.

Toen Albert ongeveer 15 jaar was en 7 jaar bij de lokale brassband had gezeten, kwam zijn interesse in het beroep als DJ naar voren. De interesse in het vak als DJ zorgde ervoor dat er al snel een mengtafel en cd-spelers aangekocht werden. Na jaren oefenen, thuis en op feestjes van vrienden, kwam Albert in contact met Kees Brower. Samen met Kees zet Albert de SRA Discoshow op poten waarmee ze rondtrekken door binnen- en buitenland. Vanaf dan gaat het snel. De boekingen stromen binnen en DJ Albert wordt gevraagd in discotheken, evenementen en andere feesten. De timing zat alvast goed, want zoals dat hoorde in de jaren '90 tijdens de hoogdagen van de Belgische House muziek, werd er van elk zichzelf respecterende DJ verwacht dat ze een plaat uitbrachten. Pat Krimson, de baas van het label Dance Opera, was er als de kippen om samen met DJ Albert 4G uit te brengen. Het leverde Albert meteen naamsbekendheid op.

In tegenstelling tot vele andere DJ's uit die tijd, speelt DJ Albert ook nog andere genres achter de draaitafels wat maakt dat hij nog steeds gevraagd wordt voor feestjes allerlei. U kan de man nog steeds boeken om uw feestjes op te vrolijken.

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...