We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Celine Dion   My Heart WillCeline Dion is een zangeres van Canadese afkomst en nam reeds op 12-jarige leeftijd haar eerste debuut album op, dat toen (begin de jaren ‘80) al zeer populair was in de Franstalige gebieden van Europa.

Celine Dion won met het liedje Ne partez pas sans moi in 1988 het songfestival voor Zwitserland. De allergrootste doorbraak kwam echter in de jaren ’90, toen ze begon met een Engelstalig repertoire. My heart will go on is de titelsong uit de bioscoop kaskraker Titanic en wordt als kenners bestempeld als beste song van de zangeres. In België stond deze hit maar liefst 7 weken op nummer 1 genoteerd, met maar liefst 31!!! weken notering (je zou voor minder een boot laten zinken). Bij onze noorderburen stond het lied 10 weken op 1 en 20 weken notering. Het was dan ook in beide landen de best verkochte single van dat jaar, net zoals de film alle bezoekersaantallen verpulverde in 1998.