We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Benjamin BatesBenjamin Kuijten is een Nederlandse DJ die geboren werd in Eindhoven op 2 februari 1976. De man deed voor het eerst van zich spreken in 2002 met het nummer Locked Up.

De eerste single van Benjamin, Bates "Locked Up" werd gebruikt (of gemaakt) als Anthem voor het gerenommeerde festival Innercity wat ervoor zorgde hij er zelfs een top 40 notering mee wist te versieren. In 2003 volgt het eerste album met daarop het nummer "Whole". "Whole" dat eveneens veel bijval geniet in de dance charts, kreeg veel airplay en was alweer een bescheiden hit voor de Nederlander.

Benjamin Bates is dan misschien een naam die u niet kent, maar dat verandert misschien als we u vertellen dat hij ook al scoorde als producer van onder andere Marco V, Southside Spinners en Out of Grace. In 2005 en 2007 volgen nog langspelers maar wanneer de volgende gepland staat moeten we u helaas onthouden. Zijn recentste werk onder zijn eigen naam is getiteld "Shatter" dat dit jaar in de winkelrekken lag.