zaterdag, oktober 16, 2021

Mario FargettaGet Far is één van de vele projecten van de Italiaanse DJ, producer, re-mixer en componist Mario Fargetta. De van Milaan afkomstige man heeft nog wel...eu..meer noten op zijn zang.

Mario Fargetta werd geboren op 19 juli 1962 te Milaan. Op zijn 16de begon hij zijn carrière als DJ en re-mixer en kon al snel de aandacht trekken van diverse artiesten in binnen- en buitenland. In 1992 brengt hij zijn eerste single uit met als titel 'Music'. Zoals wel vaker liggen er weinigen wakker van zijn debuut, maar dat zou veranderen in 1997 als hij verschijnt op de compilatie cd 'Dancemania 4'. Het succes van 'Dancemania 4' legt hem alvast geen windeieren, want op volgende cd (Dancemania 5 dus) wordt hij de 'Leading Mixer'. Het gaat steeds in stijgende lijn voor Mario Fargetta. In 1998 scoort hij zelfs een vette hit met één van zijn andere projecten, namelijk Tamperer featuring Maya en If You Buy This Record (Your Life Will Be Better). Met zijn project Get Far scoort hij in 2007 dan weer een redelijke hit met Shining Star. Tussendoor bracht hij uiteraard ook nog nummers uit, zowel onder zijn eigen naam als met zijn projecten. Het laatste noemenswaardige wapenfeit met Tamperer featuring Maya dateert uit 2008 met Feel it 2008 . Met Get Far bracht hij in 2013 nog If I Ever uit.

Het vreemde aan het hele verhaal is dat Mario Fargetta redelijk succesvol is met projecten als Tamperer featuring Maya en Get Far, maar nooit potten wist te breken met werk dat hij uitbracht onder zijn eigen naam.

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!