maandag, juli 26, 2021

Mario FargettaGet Far is één van de vele projecten van de Italiaanse DJ, producer, re-mixer en componist Mario Fargetta. De van Milaan afkomstige man heeft nog wel...eu..meer noten op zijn zang.

Mario Fargetta werd geboren op 19 juli 1962 te Milaan. Op zijn 16de begon hij zijn carrière als DJ en re-mixer en kon al snel de aandacht trekken van diverse artiesten in binnen- en buitenland. In 1992 brengt hij zijn eerste single uit met als titel 'Music'. Zoals wel vaker liggen er weinigen wakker van zijn debuut, maar dat zou veranderen in 1997 als hij verschijnt op de compilatie cd 'Dancemania 4'. Het succes van 'Dancemania 4' legt hem alvast geen windeieren, want op volgende cd (Dancemania 5 dus) wordt hij de 'Leading Mixer'. Het gaat steeds in stijgende lijn voor Mario Fargetta. In 1998 scoort hij zelfs een vette hit met één van zijn andere projecten, namelijk Tamperer featuring Maya en If You Buy This Record (Your Life Will Be Better). Met zijn project Get Far scoort hij in 2007 dan weer een redelijke hit met Shining Star. Tussendoor bracht hij uiteraard ook nog nummers uit, zowel onder zijn eigen naam als met zijn projecten. Het laatste noemenswaardige wapenfeit met Tamperer featuring Maya dateert uit 2008 met Feel it 2008 . Met Get Far bracht hij in 2013 nog If I Ever uit.

Het vreemde aan het hele verhaal is dat Mario Fargetta redelijk succesvol is met projecten als Tamperer featuring Maya en Get Far, maar nooit potten wist te breken met werk dat hij uitbracht onder zijn eigen naam.

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...