maandag, juli 26, 2021

Thoneick, Diaz & Young Rebels Perfect MomentIn 2009 scoorde het Duitse producers trio Eddie Thoneick, Bernd Augustinski en Francesco Diaz (Frank Künne) een bescheiden hit met Perfect Moment.

Eddie Thoneick begon zijn muzikale carrière in 1993 toen hij als DJ aan de slag ging in “The Tribehouse” gelegen in het Duitse Nuess. Tijdens zijn werkzaamheden aldaar speelde hij aan de zijde van grote en minder grote namen uit ‘de business’. Zo passeerde onder andere Andry Nalin, Sasha en Natural Born Grooves de revue. In 1998 wordt Eddie Thoneick resident DJ in de Decadance-Penthouse-Club (DPC). Helaas voor den Eddie, sloten beide clubs datzelfde jaar nog de deuren wegens ‘interne problemen’.

Bernd Augustinski (ook een DJ) kent , als zoon van acteur Peer Augustinski, natuurlijk de juiste mensen in het milieu en brengt zijn eerste producties op de markt begin jaren ’90. Over de 3 de man in het project, Francesco Diaz,(Frank Künne) is er weinig geweten. Diaz begon pas in 1999 materiaal uit te brengen, maar raakte vooral bekend door de compilatie Cd's die hij uitbracht begin deze eeuw. De heren zijn dus alle 3 Duitser, DJ en actief in het House en Techno gebeuren, het hoeft dan ook niet te verwonderen dat ze elkaar kennen en vroeg of laat gaan samenwerken, wat dan ook gebeurde. Een samenwerking dat in 2009 vruchten afwierp. Eddie,Brend en Francesco roepen de hulp in van de Londense zangeres Cozi Costi, een dame die eerder al de backing vocals verzorgde op het nummer “Naught Girl” van de Australiër Holly Valance, maar vooral bekend werd door haar samenwerking met David Guetta op het nummer “Baby When the Light”. Het resultaat is het nummer “Perfect Moment” waarvan u onderstaand de videoclip kan bekijken.

Recente Reacties

  • Reinder zei Meer
    Top heel goed
  • Daantje 68 zei Meer
    Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
  • Johan de Alverman zei Meer
    Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
  • Johan de Alverman zei Meer
    Voor alle Win 10 Homers...

    Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...