maandag, juli 26, 2021

Jose PadillaJosé Padilla, is een uit Barcelona (Spanje) afkomstige Dj en producer en is niet meteen een, wat men noemt, grote naam in de business. Toch wist de man in 2007 zichzelf in de schijnwerpers te zetten met de hit “Turn the Lights off”.

Voor Dj Jose begon het allemaal toen hij in 1975 van Barcelona naar Ibiza verhuisde. Ibiza, is zoals u weet, het Mekka van de Dj’s en het uitgaanscircuit. De man kwam in contact met het summum van Dj’s en producers. In 1991 schopte hij het tot resident Dj van de club Café del Mar. Vanaf dan gaat het steeds beter met Jose. In 1994 wordt hij gevraagd een compilatie cd samen te stellen voor de club, “Café del Mar Vol 2”. De compilatie serie was bijzonder populair (Vol 3,4,5,6,etc..) en leidde er zelfs toe dat de club een eigen label kon opstarten. Uiteraard werden op deze compilaties nummers van zichzelf geplaatst, maar toch zou het tot 1998 duren vooraleer Padilla een eigen eerste album “Souvenir” uitbracht. In 2001 komt de opvolger “Navigator” waarbij hij wordt bijgestaan door Lenny Ibizarre (What’s in a name?) en Paco Fernández. De albums zijn niet echt commerciële successen, maar dat is minder erg voor Padilla die al die tijd resident Dj blijft in de beroemde club Café del Mar en de wereld rond toert. Hij blijft nieuwe compilaties en solo albums uitbrengen en in 2007 verschijnt hij dan plots toch in de hitlijsten met het nummer “Turn the Lights Off” waarvan u onderstaand, nu ja, de videoclip kan bekijken.

We willen u niet onthouden dat in 2010 het nummer opnieuw werd uitgebracht door een andere Dj, meer bepaald de Deense Dj Kato. De man plakte er vocalen op van ene zekere “Jon” en scoorde er weliswaar opnieuw een bescheiden hit mee.

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...