zaterdag, oktober 16, 2021

John Marks  UpdateJohn Marks? Wie mag dat nou weer zijn? O, Superleek komt weer aandraven met 1 van zijn ‘boem boem’ DJ’s. Wel dames en heren als u nog nooit gehoord hebt van John Marks hebt geen gat in uw cultuur maar een hele krater. Dat vraagt om meer uitleg zeker?

Wel, John Marks, echte naam is John Dirne. De man kocht zijn eerste studio apparatuur op 12 jarige leeftijd. Nog voor hij het conservatorium succesvol afrondde op 20 jarige leeftijd, bereikt hij al Top 40 Noteringen.

De drang om alles zelf te doen groeide naarmate hij de muziekindustrie beter leerde kennen (daar staan we nu eens niet verbaasd van zie). Hij deed dat zelfs zo goed dat hij na 125 (!!!!!) Top 100 noteringen besloot zijn eigen platenmaatschappij (White Villa Records) te beginnen (2002). 2 jaar later (2004 dus) wil hij graag zelf in de ‘spotlights’ verschijnen en begint als DJ John Marks. Nog voor hij het zelf goed beseft, is hij internationaal enorm populair. Polen, Rusland, Griekenland, zowat de halve wereld ligt aan zijn voeten. Hits scoren doet de man met de eenvoud waarop u broodjes belegt. ‘Carnival’, ‘Tracking’, ‘ Insanity’, ‘Update’(zie videoclip) zijn er slechts enkele van. Bent u nog steeds niet onder de indruk? Wel de laatste jaren houdt zich ook bezig als producer van onder andere (hou u vast) Guru Josh Project, Gerard Joling, Shaggy, Akon, Alcazar, Agnes, DJ Jean, DJ Jurgen, Mental Theo, Rene Froger en dan zijn we er wellicht nog een tiental vergeten. Wie was Tiësto ook alweer?

John Marks - Update (Dj Zex Mix)

https://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/facebook.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/twitter.svghttps://www.pcleek.com/plugins/content/rapid1pixelout/rapid1pixelout/googleplus.svg

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!