We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

BENNY BENASSI SATISFACTIONMarco Benassi, beter bekend als Benny Benassi is een Italiaans  diskjockey  en artiest. Hij houdt zich bezig met euro-house  en electroclashmuziek. Benny Benassi wordt beschouwd als een van de beste internationale dj's.

Hij woont in Reggio nell'Emilia, een stad in de Noord-Italiaanse regio Emilia-Romagna. In 2001 scoorde hij zijn eerste hit "I Feel so Fine", daarna ging het steeds beter met Benassi. Zo wordt hij onder andere gevraagd om muziek te mixen van grote kleppers zoals bijvoorbeeld Tomcraft. In 2008 dan won hij zelfs een Grammy voor een remix van Public Enemy's "Bring the Noise". Op moment van schrijven is het stil rond de persoon Benassi maar achter de schermen is hij nog steeds actief. Maar wat ons opvalt is dat de man het gebruik van sexy dames in zijn videoclips niet schuwt. Na het zien van deze videoclip, denk ik dat ik ook een klusjesdienst ga beginnen. Met zulk personeel? Wedden dat mijn zaakje zal draaien ?