maandag, juni 14, 2021

Dj Rebel Ft Danzel You Make Me HappyYou Make Me Happy is een nummer van DJ Rebel (Kevin Leyers) enerzijds en Danzel (Johan Waem) anderzijds. Beide zijn bekende Belgische artiesten die al meerdere hits scoorden.

You Make Me Happy wordt wellicht de zomerhit van 2012. Niet zo vreemd, DJ Rebel lijkt wel een patent te hebben op zomerhits. DJ Rebel begon in 2008 met het maken van eigen producties. Zijn eerste bootleg Put your Bucovina up werd al meteen gedraaid in zowat elke Belgische dancing. Zijn eerste officiële remix, die van Robert Abigails Mojito Song, werd meteen de eerste zomerhit voor de DJ/producer. Het zou niet de laatste zijn. In 2009 volgt Merengue, in 2010 Meneando en in 2011 Cuba. Die laatste was meteen goed voor zijn eerste gouden plaat. DJ Rebel is een vriend van Regi Pinxten, net zoals Danzel, en dat verklaart een beetje de samenwerking.

De carrière van Danzel begon toen hij deelnam in het talentjachtprogramma Idool. Hij won niet maar dat belette Danzel niet om in 2004 uit te pakken met het nummer Put Your Hands Up, een remake van het originele van The Black & White Brothers. Put Your Hands up werd veel gedraaid in dancings en dance-evenementen en zorgde zelfs voor internationale aandacht. In 2007 verscheen Danzel opnieuw in de aandacht met het nummer What Is Live dat verscheen op het album Registrated van .... Regi Pinxten.

DJ Rebel - Mojito Song

Danzel - Put You Hands Up

2012: DJ Rebel ft Danzel: You Make Me Happy

Recente Reacties

 • Superleek zei Meer
  @Henk


 • Superleek zei Meer
  @Nietzohandig
  U kan altijd een zoekveld van Gmail gebruiken en allerlei filters (bijlage, chats,...
 • Nietzohandig zei Meer
  Nou dit is de ergste super-leek vanaf 2008.
  Ik heb meer dan 100.000 mails.
  Vroeger gooide ik ze weg...
 • Henk Kind zei Meer
  lettertype wijzigeb ging goed maar kan dat ook i spreadsheets ?