maandag, juni 14, 2021

Errov ReefAls u af en toe eens afstemt op National Geographic hebt u zichzelf wellicht ook al eens afgevraagd "Van wie is dat deuntje?" dat in hun commercial wordt gebruikt. Wel, de muziek is van ErroV & Reef en het nummer heet 'Auralex'.

Als wij achter de TV neerploffen is dat niet alleen om te kijken, maar ook om te luisteren. Zo zijn we altijd nieuwsgierig naar welke soundtracks gebruikt worden in films en reclame. Net zoals jullie stemmen, we af en toe ook af op National Geographic. Toen we ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst hun nieuwe reclame zagen, was de eerste vraag die bij ons opkwam "Damn! Van waar komt dat melodietje?". Het opzoekingswerk bracht ons bij de Amsterdamse producers ErroV & Reef. ErroV kreeg bekendheid als lid van het collectief Visionaire dat onder andere verantwoordelijk is voor het Anthem 2005 van het bekende Dance Valley. Reef maakte dan weer naam als lid van ESSEX. De 2 heren ontmoette elkaar en besloten hun krachten te bundelen.

Eén van hun projecten werd opgepikt door National Geographic en gebruikt in hun commercial. "Auralex" zoals het nummer getiteld werd wekte meteen de interesse van ons en vele anderen.

Hieronder enkele (geslaagde) herwerkte versies van van YouTube producers.

 

"Auralex" is slechts één van de bekende deuntjes van ErroV & Reef. Een ander nummer dat gebruikt wordt door National Geographic is "There is a Light That Never Goes Out" dat zowaar nog populairder is en dat zelfs uitgebracht werd op single met de vocalen van Dionne.

Het zal u niet verbazen dat de remixen snel volgden.

Dat u de komende jaren ongetwijfeld nog zal horen van ErroV & Reef bewijst hun nieuwste telg "Limits" dat eveneens opgepikt werd door ... National Geographic.

Recente Reacties

 • Superleek zei Meer
  @Henk


 • Superleek zei Meer
  @Nietzohandig
  U kan altijd een zoekveld van Gmail gebruiken en allerlei filters (bijlage, chats,...
 • Nietzohandig zei Meer
  Nou dit is de ergste super-leek vanaf 2008.
  Ik heb meer dan 100.000 mails.
  Vroeger gooide ik ze weg...
 • Henk Kind zei Meer
  lettertype wijzigeb ging goed maar kan dat ook i spreadsheets ?