zaterdag, oktober 16, 2021

Wtermat BullitU hebt het nummer Bullit van Wätermat al horen passeren op de radio. Op moment van schrijven verschijnt de man uit het niets in de hitlijsten. Of toch niet?

Als u denkt dat Wätermat zomaar uit het niets een hit scoort hebt u het goed mis. De Franse DJ/Producer schreef in het verleden als songs voor diverse artiesten. In het najaar van 2013 besloot hij om zelf in de spreekwoordelijke spotlights te treden. Wätermat begon met het componeren van zijn eigen nummers wat uiteindelijk resulteerde in de EP 'Sparks' met daarop het gelijknamige nummer en 'Something About You', die beiden uitkwamen in december 2013. Wätermat trok de aandacht met zijn werk. Het platenlabel Spinnin 'Records liet hem maar al te graag een contract tekenen voor de opvolger(s). Die opvolger werd 'Bullit' gedoopt en kreeg meteen de steun van de toonaangevende DJ's uit de dancescene. Ondertussen duikt Bullit op de internationale hitlijsten, reclamefilmpjes en andere Tv-gerelateerde items.

En eerlijk gezegd begrijpen we heel goed dat Wätermat met Bullit hoge ogen gooit. Net op het moment dat het elektronische Dance genre volop aan het 'herkauwen' is, komt de man op de proppen met een frisse en originele sound, of zoals ze het zelf omschrijven, de ideale mix tussen samples, instrumenten en elektronische elementen.

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!