Recent toegevoegd

Clic: Maak zelf aangepaste pictogrammen van foto's of afbeeldingen

Photo IconClic is een gratis programma waarmee u op een eenvoudige manier pictogrammen van foto's kan maken. We hoeven u niet te vertellen dat dit in bepaalde omstandigheden een leuke toevoeging kan zijn, toch?

Lees meer...

Ook bij PCLeek!

TrayStatus: Nuttige icoontjes in het systeemvak

Numlockicon 115Niet in de gaten hebben dat de hoofdlettertoets (Caps Lock) of nummertoets (Num Lock) Actief is kan al eens voor de nodige ergernissen zorgen. Maar zie, voor alles is een hulpmiddel te vinden. TrayStatus bijvoorbeeld.

Lees meer...

Recente Reacties

  • Linda zei Meer
    Bij mij werkt het nog steeds niet, zelfs niet na het uitschakelen zoals hierboven vermeld.
  • Superleek zei Meer
    @Harry; In de tweede schermafdruk ziet u links van Windows-referenties Webreferenties staan. We...
  • Harry Leever zei Meer
    Je schrijft dit "Al kan u ook van de webreferenties een back-up maken" Maar bij de windows 10 zie ik...

Gary NumanGary Numan richtte op vrij jonge leeftijd “Tubeway Army” op en scoorde er zelfs verscheidene hits mee, allemaal in het punk genre. ”Are friends Electric” daarentegen werd op een vrij eigenaardige manier ontstaan, toen Gary ergens in een hoekje van de opnamestudio een synthesizer zag staan.

U kent dat, een muzikant die een ‘nieuw speelgoedje’ ontdekt. Geen punk, maar eerder elektropop met een vleugje new-wave, dat hoge toppen scheerde in de jaren ’80, dit keer. Geen wonder dus dat Gary Numan door velen beschouwd wordt als de grondlegger van deze muziekstijl. ‘Are friends Electric’ behaalde bij ons een hoogste positie op NR 21 en was 6 weken genoteerd. Wat het nummer bij onze noorderburen teweegbracht kunnen we jullie helaas niet vertellen, mogelijk hadden ze het daar toen te druk met hits van onder andere LUV.