Recent toegevoegd

Gmail: Hoe een e-mailbericht als bijlage toevoegen?

Gmail IconIn bepaalde situaties kan het handig zijn om van een e-mailbericht een bijlage te maken, zo kan u het betreffende e-mailbericht toevoegen als bijlage aan andere berichten die u verstuurt. Jawel, ook met Gmail kan dat. Lees in deze tip hoe?

Lees meer...

Ook bij PCLeek!

Accountafbeelding wijzigen (Vista-Windows7-Windows8 & 8.1)

Account IconOmdat we ervan overtuigd zijn dat onze bezoekers over meer creativiteit beschikken, leggen we uit hoe u de accountafbeelding kan wijzigen.

Lees meer...

AtbATB is de afkorting voor de Duitse Dj, producer en musicus Andre Tanneberger. De man brak eind de jaren ’90 door op het moment dat het Trance-genre hoge toppen scheerde. Het hoeft dan ook niet verwonderlijk te zijn dat dit nummer rond de eeuwwisseling uitkwam.

Opvallend aan deze track zijn de gitaargeluiden en melodieën. Dit zijn dan ook meteen de belangrijkste (en meest herkenbare) elementen voor deze Dj. Andre Tanneberger behoorde indertijd dan ook thuis in het lijstje van ‘populairste Dj’s ter wereld’. 9Pm (till i come) behaalde zelfs de hoogste plaats in de UK single-charts, en behoorde daar toen in 1998, dan ook bij de 5 best verkocht single met een oplage van 850.000 stuks! De noteringen in onze contreien daarentegen waren eerder aan de povere kant. In ons land werd 9Pm niet genoteerd. In Nederland viel het wel in de smaak, 18 weken verblijf in de hitlijsten, met een hoogst behaalde positie van 12. Je zou voor minder emigreren!