zaterdag, september 23, 2023

Zoeken IconWij zochten voor u de beste alternatieven voor Google zoeken. Hebben we die gevonden? Oh ja!

Surftip IconZoals u weet wordt veel reclame dat u ziet verschijnen op het Internet, gebaseerd op uw persoonlijke interesses. Wenst u dat liever niet? Dat kan!

Email IconU vindt Outlook te duur of u bent uitgekeken op het e-mailprogramma van Microsoft? Ontdek hier de 5 beste gratis alternatieven!

Google Play Store LogoEr zijn tegenwoordig zeker duizenden apps die echt een meerwaarde aan een smartphone bieden en inspelen op de behoefte van de gebruiker. Helaas is het omgekeerde ook waar, waardoor zelfs de meest toevallige smartphonebezitters een hoop geld uitgeven.....aan lucht! En dat mag u in sommige gevallen zelfs letterlijk nemen. Overloop samen met ons de meest nutteloze apps ooit gemaakt sinds het begin van het smartphonetijdperk.

Beeldscherm IconLed-beeldschermen kennen we intussen al even. Steeds meer fabrikanten bieden O en Q-led-technologie aan en steeds meer consumenten ‘happen toe’. Maar zijn precies de voor- en nadelen van elke technologie?

RAM IconDDR5, de volgende generatie RAM, wordt rond de nazomer of herfst van 2021 in de winkelschappen verwacht. DDR5 is de opvolger van DDR4 RAM. DDR5 belooft hogere snelheden, beter energiebeheer en -efficiëntie, en meer RAM in een enkele stick. Nu al je bestelling plaatsten of toch nog even wachten? Hoe zit het met de compatibiliteit?

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...