Logo Pcleek2015 WebHet is u ongetwijfeld opgevallen, PCLeek! kreeg een nieuw jasje aangemeten. Omdat we graag met u voeten spelen? Een beetje, maar de echte reden is dat we de site volledig responsive wilden maken.

De technologie staat niet stil. Steeds meer mensen surfen via hun smartphone of tablet. Technologische vooruitgang kunnen we alleen maar toejuichen, alleen mag u als webmaster niet blijven stil staan. Vandaar hebben we onze website in een nieuw jasje gestoken opdat u er optimaal gebruik kan van maken, zelfs als u ons bezoekt met eender welk mobiel apparaat. Een website dat zich automatisch aanpast aan elk schermtype noemt men responsive design. Zo, dat weet u ook weer. Verder hoeft u zich nergens zorgen over te maken, alles staat nog netjes op de plek waar dat u dat gewoon was, het is enkel de lay-out dat we onder handen genomen hebben.

Mocht u alsnog hinder of problemen ondervinden bij de werking van de site, vernemen we dat graag van u. Alvast bedankt voor de medewerking en hopelijk vindt u het nieuwe uiterlijk een beetje leuk.

Mvg

Superleek.