We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Info IconWe hebben een aantal aanpassingen uitgevoerd aan de website om de mobiele ervaring van onze bezoekers te verbeteren, bovendien hebben we aan aantal problemen opgelost.

Door de snelle technische evolutie op het Internet waren we genoodzaakt enkel aanpassingen door te voeren aan de website. Blijkbaar waren er de afgelopen weken ook problemen met het registreren/inloggen en het stellen van vragen op ons discussiebord. U krijgt van ons een overzicht van de aanpassingen.

Mobiele aanpassingen:

Personen die onze website bezochten met een tablet of smartphone konden niet inloggen. Bij de desktop variant van de website kon dat door op de knop Inloggen/Registreren te klikken. In de popup module kon u dan inloggen en/of uzelf registreren. Bij mobiele browsers (apparaten) werkte deze popup module niet. We hebben de login module aangepast zodat u voortaan ook kan inloggen met je tablet of smartphone. Opgelet deze inlog is enkel zichtbaar voor bezoekers met een mobiel apparaat. Voor desktop gebruikers verandert er niks.

Flash is al een tijdje niet meer beschikbaar op mobiele apparaten. Om onze mixen te beluisteren gebruikten we een op Flash gebaseerde muziekspeler. Mobiele bezoekers konden dus niet genieten van deze sectie. We hebben de Flash speler vervangen door een nieuwe. De nieuwe speler detecteert automatisch of u via een mobiele versie of een desktop versie browser surft. Indien u mobiel surft zal de muziekspeler automatisch omschakelen naar een html 5 versie. Mobiel luisteren naar onze mixen kan dus voortaan ook!

Bugfixes

Vorig jaar paste Google de broncode voor recaptcha aan, u weet wel die vervormde woordjes die u moet invullen als u wil inloggen/registreren of een online formulier wil invullen. Niks mis mee, ware het niet dat de software waarop onze website draait pas weken later geupdated werd. Gevolg was dat er gedurende enkele weken geen nieuwe registraties mogelijk waren omdat bezoekers er niet in slaagde de juiste recaptcha code in te vullen. Dit probleem is intussen opgelost.

Een ander probleem dat recentelijk ontdekten was dat het onmogelijk was om een nieuwe discussie of vraag te posten op ons Forum. We hebben dit probleem onderzocht en opgelost. Voortaan kunt u ons weer lastigvallen met jullie vragen, opmerkingen en discussies.

Mocht u nog ergens foutjes, opmerkingen of problemen ondervinden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.