We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

SpotifyOm de de online muziekdienst Spotify is voortaan ook te gebruiken zonder Facebook account zo meldde diverse media vandaag.

Goed nieuws voor muziekliefhebbers die het niet zo begrepen hebben op Facebook. Vandaag meldde verschillende media dat Spotify de Belgen niet langer verplicht zijn om een Facebook account te hebben om de dienst te kunnen gebruiken. De mededeling op hun website om in te loggen via Facebook is nog steeds aanwezig, maar als u kiest voor de optie 'Maak een account aan met mijn e-mailadres' (onderaan het registratiescherm), kunt u de Facebook-koppeling inruilen voor een registratie per mail.

Spotify benadrukt in een officiƫle mededeling dat ze nog steeds nauw willen samenwerken met Facebook, maar blijkbaar hebben ze toch rekening gehouden met de bakken kritiek die het kreeg nadat bekend raakte dat men verplicht was een Facebook account te hebben. De liefde voor Facebook lijkt ons alvast toch stilaan te bekoelen en dat is zeker geen slechte zaak.