zaterdag, september 23, 2023

Google Play Store LogoGoogle gebruikt twee winkelnamen die je waarschijnlijk wel eens hebt zien passeren. Hoewel de Google Play Store en de Google Store misschien hetzelfde klinken, zijn ze heel verschillend. Elk dient een belangrijk doel in het Google-ecosysteem.

Lock IconDe zwakte van wachtwoorden is dat ze (te) snel vergeten worden. Maar wat als het u overkomt?

Sleep IconMet Windows hebt u diverse mogelijkheden om de computer ‘tijdelijk’ uit te schakelen. De slaapstand, de sluimerstand en de hybride slaapstand. Verwarring alom en geen mens dat nog snapt wat men bedoeld.

Computer Hardware 64bit IconWindows bestaat in verschillende varianten. Zo is er een 32-bit en een 64-bit variant. Maar wat zijn de voordelen van 32-bit tegenover 64-bit, en vica versa?

Bokshandschoenen IconMicrosoft vs Google! De ene monopolist tegen de andere, en de strijd wordt steeds heviger. Wie wint?

Blackglobe IconInside the Dark Web (update), is een documentaire van het BBC programma Horizon. Het is 25 jaar geleden dat het Internet het leven zag mede door de bedenkers en grondleggers van het World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee en de Belg Robert Cailliau.

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...