We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Windows8 IconMicrosoft heeft een nieuw logo klaar voor Windows 8. Groot nieuws? Niet echt, maar het toont wel aan dat het Microsoft menens is om een nieuwe weg in te slaan, of toch niet?

Zoals wel vaker, worden bij de introductie van een nieuw logo, emmers vol gezeverd. Ook bij Microsoft heeft men fijne verhaaltjes en een uitleg klaar over het hoe en waarom van het nieuwe logo. Volgens Microsoft voldeed het oude vierkleurige Windows logo niet langer omdat het nieuwe zowel klassiek als modern moest zijn. Verder willen we u nog laten weten dat het nieuwe Windows 8 logo geen vaste kleur meer heeft, maar zal het zich zal aanpassen aan het thema dat u gebruikt.

Win8Logo

Nu hebben we totaal geen idee of Microsoft veel geld uitgegeven heeft aan de designers van het nieuwe logo, maar als dat zo zou zijn zou dat zonde zijn, want volgens ons komt u even ver met een schermafdruk van een Windows Phone 7.5. Ter illustratie plaatsen we een afbeelding van onze eigen Windows GSM en u begrijpt meteen wat we bedoelen.

Acer Allegro Windows Telefoon

Zelfs het kleinste kind kan de link leggen tussen het nieuwe logo voor Windows 8 en het het huidige mobiele besturingssysteem (Windows 7.5) van Microsoft. Laat ons hopen dat er in Windows 8 meer innovatie verwerkt zit, maar daar zullen we snel achter komen als over enkele weken de publieke testversie beschikbaar komt.