FIX ITMicrosoft lanceerde de diagnostische portaalsite Fix It waar u tal van oplossingen vindt voor computerproblemen.

Fix It, de online dienst van Microsoft waar u terecht kan voor het oplossen van vaak voorkomende computerproblemen, werd onlangs uitgebreid met Fix It Pro Center. De nieuwe diagnostische portaalsite wordt veronderstelt gebruikers nog beter te helpen bij het opsporen van problemen.

Fix It Pro Center: Diagnotische portaalsite van Microsoft

Fix It Pro Center biedt daadwerkelijk enkele extra hulpmiddelen die helpen bij het diagnosticeren van computerproblemen. We overlopen samen met u de meest belangrijke functies.

  • Fix It Pro Center biedt onder andere begeleid zoeken aan. Deze functie helpt u bij zoeken naar het juiste gereedschap en inhoud om het computerprobleem op te lossen.

Fixit Pro1

  • Van zodra u in stap 2 een selectie maakt over de aard van het probleem, verschijnt een lijst met eventuele oplossingen.
  • U kan kiezen voor Uitvoeren, waarbij u een bestand moet downloaden en uitvoeren in een poging het probleem op te lossen.
  • Er is ook een link voorzien (lees meer) die verwijst naar een artikel waarin u meer informatie verkrijgt over het probleem of wordt u uitgelegd hoe u het probleem handmatig kan oplossen.

Fixit Pro2

Bent u van mening dat deze online dienst van Microsoft uw van dienst kan zijn, surf dan Microsoft Fix It Pro. Mogelijk moet u zich eerst aanmelden met uw Microsoft-account om toegang te krijgen tot deze service.