SpotifySpotify is wellicht de bekendste online muziekdienst, maar de concurrentie zit ook niet stil. Van ons krijgt u de beste alternatieven voor Spotify.

Spotify is dan misschien wel één van de grootste en bekendste online muziekdiensten, maar er zijn heus wel alternatieven. Ideaal gereedschap voor hen die lak hebben aan het feit dat u een Facebook account nodig hebt om Spotify te kunnen gebruiken.

De beste alternatieven voor Spotify

Alternatief voor Spotify 1: Deezer

Deezer is een gratis (betalend voor mobiele apparaten) webgebaseerde streaming muziekdienst. Je kan er afspeellijsten maken, naar online radio  luisteren en uw eigen geschiedenis te bekijken. Belgacom klanten met een duurder abonnement krijgen Deezer er gratis bij en zijn ongetwijfeld al bekend met deze Franse tegenhanger van Spotify.

Geïnteresseerden surfen naar deezer.com

Alternatief voor Spotify 2: Grooveshark

Grooveshark is een gratis en internationaal beschikbare muziek streaming service met een goed werkende aanbeveling-feature. Grooveshark stelt gebruikers in staat om te zoeken naar streams en laat gebruikers toe gratis muziek te uploaden.

Ontdekken kan op grooveshark.com

Alternatief voor Spotify 3: Google Play Music

Het grote verschil tussen Spotify en Google Play Music zit hem in het feit dat u bij Google zelf voor de muziek moet zorgen. Met Google Music kunt u uw persoonlijke muziekcollectie uploaden zodat u er direct toegang tot krijgt met eender welk compatibel apparaat.
U kan uw persoonlijke muziekcollectie uploaden naar een enkele bibliotheek, zelfs als deze verspreid is over meerdere computers. Uw iTunes-bibliotheek kan trouwens ook. Verder kan u ervoor zorgen dat als u nieuwe muziek toevoegt uw computer, deze ook automatisch worden toegevoegd aan uw online muziekcollectie bij Google.

Google Music Play

Kent u er nog? Laat het ons weten via het reactieformulier.