Facebook IconThe New York Times bracht pas nog maar de verborgen (Overige) map van Facebook terug onder de aandacht. Reden voor ons om dat ook te doen.

In december vorig jaar pakte Facebook uit met het zogenaamde "1 dollar per bericht" project. Opzet was dat gebruikers voor 1 dollar een bericht konden sturen naar niet-vrienden. Als men toch een bericht wil verzenden naar iemand die men niet kent, maar niet wil betalen, komt het bericht in de map "Overige" van de ontvanger terecht. De ontvanger krijgt hiervan geen enkele melding of notificatie waardoor de kans groot is dat er berichten in de map "Overige" staan die u wellicht nooit gezien hebt.

Facebook: Verborgen map controleren

  • Om de berichten in de "Overige" map te lezen klikt u op berichten in uw startpagina en vervolgens op....nou ja..Overige (zie schermafdruk).

Verborgen Map Facebook

  • De berichten in de map Overige zijn meestal spam en reclame. Toch altijd even nakijken, u weet nooit of er iemand net geen 1 dollar over had om u iets te vertellen. Wees gerust, bij ons was dat alvast niet het geval :)