vrijdag, augustus 06, 2021

Backup IconDe Windows Software Recovery website laat u toe om eenvoudig een Windows 7 installatie DVD, een Windows7 backup DVD, of USB apparaat te maken.

Windows 10 komt er aan en dat berekent dat Microsoft hoopt dat zoveel mogelijk gebruikers binnenkort zullen overschakelen. Om om dit proces een duwtje in de rug te geven, lanceerde Microsoft een website waar u eenvoudig een Windows 7 installatie DVD, een backup DVD of een opstartbaar USB apparaat kan aanmaken. We vermoeden dat Microsoft dit doet om gebruikers de kans te geven terug naar Windows 7 te keren mocht de upgrade niet het verhoopte resultaat opleveren. Maar ook als u geen plannen hebt om over te schakelen, kan u uw voordeel doen via deze website. Mocht bijvoorbeeld uw harde schijf er de brui aan geven, of u bent uw herstel dvd's verloren, is dit een mooie kans om alsnog een backup van Windows7 (of uw PC) te maken.

Maak een Windows 7 installatie DVD via de Microsoft Recovery Website.

Let wel: De website laat u enkel toe een installatie (of herstel DVD) te maken van Microsoft producten aangekocht via een retailer.

Van zodra de pagina opent kan u al lezen (Engels) dat het belangrijks is dat u over een stabiele internetverbinding beschikt, en dat u voldoende beschikbare schijruimte moet hebben om een bestand van +/- 2 tot 3,5 Gb te downloaden. Gebruikt u een mobiel apparaat, of kan u door omstandigheden het bestand niet downloaden, wordt u een link verzonden waar u het bestand later alsnog kan ophalen. De link blijft echter maar 24 uur geldig.

 • Rest u enkel nog uw de productcode in te voeren en een de gewenste taal te selecteren.
 • Van zodra dat gebeurd is klikt u op: Next - Verify Product Key.

Installatie Cd Win7 A 

 • Nadat u op Next klikt wordt uw productcode geverifieerd en kan u het bestand downloaden.
 • Het bestand dat u kan downloaden heeft een .iso extensie. In de praktijk wil dat zeggen dat u over brandsoftware moet beschikken dat overweg kan met .iso bestanden om het op een DVD te branden. Hebt u geen software, kan u altijd het Windows7 USB DVD Tool Installer downloaden via onze OneDrive.

Succes.

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...