maandag, november 29, 2021

Backup IconDe Windows Software Recovery website laat u toe om eenvoudig een Windows 7 installatie DVD, een Windows7 backup DVD, of USB apparaat te maken.

Windows 10 komt er aan en dat berekent dat Microsoft hoopt dat zoveel mogelijk gebruikers binnenkort zullen overschakelen. Om om dit proces een duwtje in de rug te geven, lanceerde Microsoft een website waar u eenvoudig een Windows 7 installatie DVD, een backup DVD of een opstartbaar USB apparaat kan aanmaken. We vermoeden dat Microsoft dit doet om gebruikers de kans te geven terug naar Windows 7 te keren mocht de upgrade niet het verhoopte resultaat opleveren. Maar ook als u geen plannen hebt om over te schakelen, kan u uw voordeel doen via deze website. Mocht bijvoorbeeld uw harde schijf er de brui aan geven, of u bent uw herstel dvd's verloren, is dit een mooie kans om alsnog een backup van Windows7 (of uw PC) te maken.

Maak een Windows 7 installatie DVD via de Microsoft Recovery Website.

Let wel: De website laat u enkel toe een installatie (of herstel DVD) te maken van Microsoft producten aangekocht via een retailer.

Van zodra de pagina opent kan u al lezen (Engels) dat het belangrijks is dat u over een stabiele internetverbinding beschikt, en dat u voldoende beschikbare schijruimte moet hebben om een bestand van +/- 2 tot 3,5 Gb te downloaden. Gebruikt u een mobiel apparaat, of kan u door omstandigheden het bestand niet downloaden, wordt u een link verzonden waar u het bestand later alsnog kan ophalen. De link blijft echter maar 24 uur geldig.

 • Rest u enkel nog uw de productcode in te voeren en een de gewenste taal te selecteren.
 • Van zodra dat gebeurd is klikt u op: Next - Verify Product Key.

Installatie Cd Win7 A 

 • Nadat u op Next klikt wordt uw productcode geverifieerd en kan u het bestand downloaden.
 • Het bestand dat u kan downloaden heeft een .iso extensie. In de praktijk wil dat zeggen dat u over brandsoftware moet beschikken dat overweg kan met .iso bestanden om het op een DVD te branden. Hebt u geen software, kan u altijd het Windows7 USB DVD Tool Installer downloaden via onze OneDrive.

Succes.

Recente Reacties

 • Pieter zei Meer
  Duidelijk handleiding Idea . Dank je, had me reeds suf gezocht...
 • Peter Janssen zei Meer
  Prima oplossing! Nu nog kijken wat er op blijft staan na het schonen van de PC. Hier word ik heel blij van  Smile
 • Desi zei Meer
  Mijn beeldscherm blijft ineens zwart na het opstarten. De computer draait wel. Als ik op ctrl...
 • Alex zei Meer
  Er zijn veel opstartprogramma's beschikbaar. Ik gebruik Startup Manager For Windows Free. Het is...