zondag, januari 23, 2022

YoutubeMensen die van lijstjes houden (en een woordje Engels spreken) raden we ten stelligste aan verder te lezen. In dit artikel tonen we u, waar u de top 10 van zowat alles kan vinden en bekijken.

We moeten toegeven dat we niet zoveel tijd spenderen op YouTube, als we dat dan toch doen, zoeken we bij voorkeur naar de gekste dingen. Zo stootten we onlangs op het kanaal van TheRichest. Wat we daar aantroffen, tart elke verbeelding.

Het kanaal op YouTube is een samenstelling van top 10's. Nee geen top 10's van favoriete nummers, mooiste foto's en dergelijk, maar top 10's over de meest bizarre, en vreemde onderwerpen die u zelf wellicht nooit had kunnen bedenken. En voor hen die twijfelen aan de echtheid van elke top 10, we hebben het even opgezocht (in het mate van het mogelijke) en gecontroleerd. Blijkt dat de lijsten wel degelijk gebaseerd zijn op feiten en waarheid.

Helaas is het kanaal Engelstalig, dus een beetje Engels verstaan is aangewezen. Bent u beter in het lezen van het Engels, mooi wat de compilaties zijn ondertiteld in het Engels. Is dat niet zo? Kan u ze altijd inschakelen via YouTube zelf.

Omdat we er begrip voor hebben dat niet iedereen evenveel tijd heeft om alle lijsten te bekijken, stelden we zelf een top 5 samen (haha) van de meest bizarre compilaties die u er kan vinden. Zo hebt u ineens ook een idee wat u te wachten staat. Cultuur, natuur, celebs en geschiedenis in een totaal ander perspectief bekeken. Ga dat zien!.

Nummer 1: Recent discoveries that could change our past: Recente ontdekkingen die onze geschiedenis kunnen veranderen.

Nummer 2 : 10 Creepiest Pages on Wikipedia: De 10 engste pagina's op Wikipedia.

Nummer 3: The Most Hilarious Family Photo's: De meest hilarische familiefoto's

Nummer 4: 10 WTF Facts about North Korea: 10 What the Fuck feiten over Noord-Korea.

Nummer 5: 10 Things Only Left handed People Understand: 10 dingen die enkel linkshandigen begrijpen.

We hebben ze helaas niet allemaal kunnen bekijken wegens tijdsgebrek, maar mocht u er nog leuke vinden, kan u ze met ons delen.

Recente Reacties

 • john zei Meer
  Wessel Schreef:
  help hoe haal je dit weg
  Jasper Schreef:
  hoe haal je de witruimte weg
  Florien Schreef:
  Hoe haal je dit weg bij google docs ipv word?...
 • Superleek zei Meer
  U kan in Windows Verkenner navigeren naar C\windows\CSC map (indien Windows op C-schijf...
 • Frank zei Meer
  Kan je zien hoeveel ruimte er wordt ingenomen door offline en cache?
  Met welk commando of tool?
 • Josie zei Meer
  Enorm bedankt om de oplossing voor dit probleem te voorzien! Made my day!