zaterdag, oktober 16, 2021

YoutubeMensen die van lijstjes houden (en een woordje Engels spreken) raden we ten stelligste aan verder te lezen. In dit artikel tonen we u, waar u de top 10 van zowat alles kan vinden en bekijken.

We moeten toegeven dat we niet zoveel tijd spenderen op YouTube, als we dat dan toch doen, zoeken we bij voorkeur naar de gekste dingen. Zo stootten we onlangs op het kanaal van TheRichest. Wat we daar aantroffen, tart elke verbeelding.

Het kanaal op YouTube is een samenstelling van top 10's. Nee geen top 10's van favoriete nummers, mooiste foto's en dergelijk, maar top 10's over de meest bizarre, en vreemde onderwerpen die u zelf wellicht nooit had kunnen bedenken. En voor hen die twijfelen aan de echtheid van elke top 10, we hebben het even opgezocht (in het mate van het mogelijke) en gecontroleerd. Blijkt dat de lijsten wel degelijk gebaseerd zijn op feiten en waarheid.

Helaas is het kanaal Engelstalig, dus een beetje Engels verstaan is aangewezen. Bent u beter in het lezen van het Engels, mooi wat de compilaties zijn ondertiteld in het Engels. Is dat niet zo? Kan u ze altijd inschakelen via YouTube zelf.

Omdat we er begrip voor hebben dat niet iedereen evenveel tijd heeft om alle lijsten te bekijken, stelden we zelf een top 5 samen (haha) van de meest bizarre compilaties die u er kan vinden. Zo hebt u ineens ook een idee wat u te wachten staat. Cultuur, natuur, celebs en geschiedenis in een totaal ander perspectief bekeken. Ga dat zien!.

Nummer 1: Recent discoveries that could change our past: Recente ontdekkingen die onze geschiedenis kunnen veranderen.

Nummer 2 : 10 Creepiest Pages on Wikipedia: De 10 engste pagina's op Wikipedia.

Nummer 3: The Most Hilarious Family Photo's: De meest hilarische familiefoto's

Nummer 4: 10 WTF Facts about North Korea: 10 What the Fuck feiten over Noord-Korea.

Nummer 5: 10 Things Only Left handed People Understand: 10 dingen die enkel linkshandigen begrijpen.

We hebben ze helaas niet allemaal kunnen bekijken wegens tijdsgebrek, maar mocht u er nog leuke vinden, kan u ze met ons delen.

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!