zaterdag, oktober 16, 2021

Windows10 IconWindows 11 komt er blijkbaar wel degelijk aan! Een uitgelekte ISO van het besturingssysteem circuleert momenteel op het internet. Blijkbaar hebben menig de volgende versie van Windows gedownload en geïnstalleerd om te zien wat er nieuw is.

Het eerste wat men even nakijkt bij het lekken van een nieuwe Windows zijn de achtergronden. Dit verzinnen we echt niet! Maar goed even wat Windows 11 build info. Niet iedereen kan een virtuele machine op zijn computer installeren om het nieuwe besturingssysteem uit te proberen. Wij zouden het kunnen, maar vinden het nog veel te vroeg. Maar waarbij je wel kunnen helpen is het proberen van de nieuwe Windows 11 wallpapers.

In tegenstelling tot Windows 10, heeft de opvolger een extra map genaamd TouchKeyboard, waarin 8 afbeeldingen zitten. Het ziet er dus naar uit dat je met Windows 11 afzonderlijk wallpapers zal kunnen gebruiken op een toestel met aanraakscherm.

De mensen die al aan het testen waren is nog iets ongewoons opgevallen in de afbeeldingen, namelijk het ontbreken van het Windows logo, dat verrassend genoeg in geen van de Windows 11 wallpapers voorkomt. Maar goed, dit is slechts een uitgelekte versie, dus misschien onthult Microsoft een nieuwe stijl wanneer het nieuwe OS officieel wordt onthuld.

Sommige van deze wallpapers zijn echt cool als je ze vergelijkt met de afbeeldingen van Windows 10. Microsoft is afgestapt van zijn achtergronden met natuurthema's en is overgestapt op meer abstracte achtergronden zoals Apple die heeft in macOS. De Sunrise wallpapers zijn de enige natuur gerelateerde afbeeldingen in de huidige versie van het OS.

Windows11 Wallpaper

De achtergronden van Windows 11 downloaden:

 • De Windows 11 wallpapers zijn beschikbaar in hun volledige resolutie op dit Imgur album. Je kunt ze bekijken en degene die je leuk vindt downloaden.
 • Klik met de rechtermuisknop op het afbeeldingsvoorbeeld en open het in een nieuw tabblad, en je krijgt de afbeelding in volledige resolutie.

Even terzijde: Volgens de eerste testers lijkt Windows 11 verrassend vloeiend te zijn in termen van prestaties. Menig zijn onder de indruk dat het zo vlot draait in een virtuele machine. De nieuwe gecentreerde taakbalk en het startmenu zijn erg mooi. Hopelijk horen we snel meer over het besturingssysteem.

Succes!

 

Recente Reacties

 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...
 • Alex Schaap zei Meer
  Yup dat werkt! Beter zo dan 3000 mails te moeten nagaan om die ene te vinden! Thx
 • Rogier zei Meer
  Geweldig, het opnieuw starten van de Print Spooler service werkte. Heel erg bedankt!