zondag, oktober 17, 2021

Windows10 IconMicrosoft heeft eindelijk de releasedatum voor Windows 11 bekendgemaakt. Het bedrijf zegt dat het besturingssysteem op 5 oktober 2021 wordt uitgebracht, dus lang hoeft u niet meer te wachten op een definitieve versie van het besturingssysteem.

Windows 11 komt er aan!

Microsoft kondigde de Windows 11 release datum aan in een blog post, en het bedrijf zei dat het een geleidelijke uitrol zal zijn. Microsoft liet ook weten dat "de gratis upgrade naar Windows 11 zal beginnen uit te rollen met de in aanmerking komende Windows 10-pc's. Tegelijk zal Windows 11 ook vooraf geïnstalleerd worden op computers voor aankoop."

Apparaten die aan alle compatibiliteitseisen voldoen, krijgen de update als eerste. Andere apparaten die op de markt zijn, krijgen de update later op basis van intelligentiemodellen die rekening houden met de geschiktheid van hardware, betrouwbaarheidscriteria, de leeftijd van het apparaat en andere factoren die van invloed zijn op de upgrade-ervaring.

Microsoft zegt dat "We verwachten dat alle in aanmerking komende apparaten tegen medio 2022 de gratis upgrade naar Windows 11 krijgen aangeboden."

Als u een pc hebt die in aanmerking komt voor de update, laat Windows Update u weten wanneer deze voor u beschikbaar is. Het is ook belangrijk om op te merken dat sommige functies, zoals Android-apps, niet op vanaf dag één beschikbaar zullen zijn, omdat Microsoft van plan is om deze functie later uit te rollen.

Als je de dagen aan het aftellen bent tot de nieuwste Windows, hoeft u in elk geval niet lang meer te wachten. 5 oktober staat voor de deur en vanaf die datum kunnen geschikte pc's Windows 11 installeren.

 

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...