zondag, oktober 17, 2021

Windows 11 LogokleinHoewel Microsoft het Configuratiescherm wil uitfaseren in de toekomst, en u voor steeds meer 'aanpassingen' bij de instellingen-app terecht kan, blijft het Configuratiescherm een belangrijk onderdeel als je configuratietaken wil uitvoeren in Windows 11. Van ons krijgt u alvast enkele methoden om het Configuratiescherm te benaderen of openen.

Windows 11 LogokleinHet eerste wat opvalt van zodra u aan de slag gaat met Windows 11 is de positie van de taakbalk. Bij vorige Windows versies stond die steevast links onderaan het beeldscherm, met Windows 11 plots centraal onderaan. Is er dan echt zoveel gewijzigd aan de taakbalk van Windows 11? Of betreft het enkel wat "cosmetische" ingrepen? Wij nemen de taakbalk onder loep en gingen na of er echt wat verandert is.

Geschiedenis Bestand Icon

U hebt waarschijnlijk gemerkt dat Windows Verkenner een lijst bijhoudt van bestanden en mappen die u onlangs hebt geopend, door ze in het Verkenner venster weer te geven. Handig, dat zeker, maar er zijn momenten dat u die zogenaamde bestandsgeschiedenis wilt wissen. In deze tip leest u hoe je dat doet in Windows10.

Outlook IconOutlook.com, de online maildienst van Microsoft, beschikt over een functie waarbij er eerst gecontroleerd wordt op vergeten bijlagen vooraleer u een bericht gaat verzenden. Meer weten? Lees dan deze tip.

Google DocsNet als in Excel, kost het vinden van deze eenvoudige berekeningen slechts een klik in Google Sheets.

Recente Reacties

 • Leen zei Meer
  Top. Heel duidelijk uitgelegd. Het is niet ingewikkeld maar als gewone Windows gebruiker kom je hier...
 • Evan zei Meer
  ik heb geleerd om van een groep jpg's een strip te maken. Dat doe je door de groep op volgorde...
 • Nathalie zei Meer
  Zoo jammer dat dit niet kan in google docs...
 • Yus zei Meer
  Ik heb een logitech driver die ik niet kan deleten want dan doen mijn geluid en microfoon het niet...