We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

MS Outlook 2013 IconDe Agenda in Outlook wordt werkt (bij dagindeling) aan een interval van 30 minuten, maar dat kan u eenvoudig aanpassen. Deze tip legt uit hoe.

Als u de Agenda van Outlook 2010-2013 opent, merkt u dat het interval verdeeld wordt in stukken van 30 minuten. Elk uur wordt dus verdeeld in 2 stukken wat maakt dat het overzicht snel zoek geraakt als u een drukke agenda hebt. Niet iedereen verdeeld zijn dag in stukken van een half uur. De ene werkt liever in blokken van 1 uur, een ander werkt in blokjes van 15 minuten of minder (meer gedetailleerd). Tot welke categorie ook behoort, Outlook laat de indeling eenvoudig aanpassen naar een interval dat u het best past.

MS Outlook (2010-2013): Interval agenda aanpassen

  • Om het interval van Outlook Agenda aan te passen opent u uiteraard Outlook en de Agenda.
  • Van zodra de Agenda opent (en op weergave dagindeling plaatst) klikt u met rechts ergens op een willekeurig uur.
  • In het menu dat opent hoeft u enkel nog maar een vinkje te plaatsen bij het interval dat het best bij u past (zie afbeelding).

Interval Kalender1

  • Onderstaand een afbeelding van hoe een dagindeling eruit ziet met een interval van 10 minuten.

Interval Kalender2