We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Windows Mail LogoWindows Live Mail houdt geen rekening met hoofdletter indien u een bericht onderwerpt aan een spellingcontrole. Lees hier de oplossing.

Gebruikt u regelmatig woorden in hoofdletters bij het opmaken van een e-mailbericht en gebruikt u Windows Live Mail? Dan zou het best eens kunnen dat de woorden in hoofdletters ontsnappen aan de spellingcontrole. Deze tip legt uit hoe dat komt en wat u er kunt aan doen.

Windows Live Mail: Spellingcontrole voor woorden in hoofdletters

Een ongeschreven regel op Internet zegt dat woorden in hoofdletters gelijk staat aan schreeuwen, desondanks kan het soms toch gebeuren dat u woorden in hoofdletters gebruikt bij het opmaken van een e-mailbericht. In principe is daar weinig verkeerd aan, ware het niet dat het kan gebeuren dat Windows Live Mail woorden in hoofdletters niet zal onderwerpen aan een spellingcontrole. Geef toe, als u dan toch begint te schreeuwen, doet u dat best zonder taalfouten :).

  • Open Windows Live Mail.
  • Navigeer naar: Bestand > Opties > Mail.

Opties WLM Openen

  • Selecteer het tabblad: Spellingcontrole
  • Haal het vinkje weg bij: Woorden in Hoofdletters

Hoofdletters Spellingcontrole2

  • Bevestig met OK.