We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)

Windows Mail LogoMet Windows Live Mail kan u om een leesbevestiging vragen en leesbevestiging ontvangen indien een afzender dat vraagt. Meer weten? Lees deze tip.

Wilt zeker zijn dat uw e-mailbericht 'gelezen' werd, kan u met Windows Live Mail een leesbevestiging mee verzenden. Anderzijds kunt u de melding als er om een leesbevestiging gevraagd wordt, uitschakelen, wat dan weer handig is als u geconfronteerd wordt met afzenders die voor de kleinste flauwe grap om een leesbevestiging vragen.

Windows Live Mail: Leesbevestiging vragen en leesbevestiging ontvangen:

Om de instellingen voor de leesbevestiging aan te passen in Windows Live Mail doet u het volgende:

  • Open Windows Live Mail.
  • Klik op: Bestand (in de linkerbovenhoek) en navigeer naar Opties > Mail.

Opties WLM Openen

Selecteer het tabblad Bevestigingen bij het dialoogvenster dat opent.

1: Zelf om een leesbevestiging vragen

Wilt u zelf een leesbevestiging vragen bij alle verzonden berichten, plaatst u een vinkje bij: Bij alle verzonden berichten om een leesbevestiging vragen.

2: Niet altijd een leesbevestiging vragen en meldingen aanpassen.

In het 2de gedeelte kunt u dan weer specificeren wanneer u een leesbevestiging wil mee verzenden (altijd zoals bij optie 1 is sowieso geen goed idee), bovendien kunt u de melding indien er om een leesbevestiging gevraagd wordt, uitschakelen door het vinkje weg te halen bij: Een melding weergeven als er om een leesbevestiging gevraagd wordt.

Leesbevestiging Wlm2

  • Bent u klaar met de instellingen aan te passen bevestigt u met OK.