Windows Mail LogoMet Windows Live Mail is het mogelijk om de map met verwijderde berichten automatisch te laten ledigen van zodra u Windows Live Mail afsluit. Hoe u dat voor elkaar krijgt, leest u in deze tip.

Bent u een Windows Live Mail gebruiker en bovendien iemand die zeker weet dat verwijderde berichten ook echt weg mogen, dan kunt u overwegen om onderstaande tip toe te passen waarbij de map met verwijderde berichten automatisch leeg gemaakt wordt, van zodra u Windows Live Mail afsluit.

Windows Live Mail: Berichten uit de map verwijderde items verwijderen bij afsluiten:

  • Open Windows Live Mail.
  • Klik op: Bestand > Opties > Mail.

Wlm Verwijderde Berichten1

  • Selecteer het tabblad Geavanceerd en klik op de knop Onderhoud.

Wlm Verwijderde Berichten2

  • Bij het dialoogvenster dat volgt, plaatst u een vinkje bij: Berichten uit de map verwijderde items verwijderen bij afsluiten.

Wlm Verwijderde Berichten3

  • Klik op Sluiten.
  • Bevestig met OK in het bovenliggend venster.

Klaar.