We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Windows Mail LogoBij standaardinstellingen blokkeert Windows Live Mail de afbeeldingen in e-mailberichten. Windows Live Mail doet dat om veiligheidsredenen, maar wilt u dat liever niet? Dan kunt u dat omzeilen met behulp van deze tip.

Laat ons duidelijk zijn. Afbeeldingen verwerkt in een e-mailbericht, kunnen mogelijk onveilig zijn. Zowat elk zichzelf respecterend e-mailprogramma zal daarom afbeeldingen in een e-mailbericht blokkeren. Nu kunt u alsnog de afbeeldingen downloaden (weergeven) door op het rode kruisje te klikken, maar u begrijpt dat dit soms vervelend kan zijn. In deze tip leggen we uit hoe ervoor zorgt dat de afbeeldingen wel getoond worden van zodra u een e-mailbericht opent in Windows Live Mail, maar dan wel op eigen risico, dat spreekt.

Windows Live Mail: Afbeeldingen niet blokkeren

  • Open Windows Live Mail.
  • Navigeer naar Bestand > Opties > Beveiligingsopties.

Wlm Beveiligingopties

  • Bij het venster dat volgt, selecteert u het tabblad Beveiliging.
  • Haal het vinkje weg bij: Afbeeldingen en andere externe inhoud in HTML-email blokkeren.

Afbeeldingen Downloaden2

  • Bevestig met OK.

Klaar! Windows Live Mail zal afbeeldingen niet langer blokkeren van afzenders die niet in uw veilige lijst staan.