We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.9444444444444 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.94 (9 Votes)

Gmail IconBekommert u zich ook niet over de postvakken in van Gmail? Lees dan deze. We leggen uit hoe met de postvakken, in 1 keer alles kan verwijderen.

Is het u ook al overkomen dat, als u uiteindelijk eens besluit jouw postvakken in Gmail op te ruimen, u er tegenop ziet om eraan te beginnen gewoonweg omdat de hoeveelheid e-mailberichten in de loop der tijd zodanig is opgelopen dat u er zelfs niet meer wil aan beginnen? Geloof ons, u bent niet de enige! Maar PCLeek zou PCLeek niet zijn als we daar geen gemakkelijke oplossing voor hadden. Met Gmail kunt u alle berichten in 1 keer selecteren en verwijderen. Het spreekt dat u belangrijke e-mailberichten eerst verplaatst of veilig stelt!

GMail: Alle berichten in 1 keer verwijderen

Zo, de maat is vol en u besluit de postvakken van Gmail eens aan een grote lenteschoonmaak te onderwerpen. Probleem! Bij Gmail is het namelijk zo dat als u gemakkelijkheidshalve kiest voor alle berichten selecteren, er slechts 50 geselecteerd worden (afhankelijk van uw individuele instellingen). Bij enkele honderden e-mailberichten is dat niet echt een onoverkomelijk probleem. Op elke pagina worden er 50 geselecteerd, dus bent u na enkele klikken toch klaar. Maar wat als we het over duizenden e-mailberichten hebben? Dan leest u deze tip!

  • Open Gmail en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Selecteer het postvak dat u wenst op te ruimen (in de kolom aan de linkerkant).
  • Klik op het pijltje naast het selectievakje en selecteer Alles.

Gmail Alles Verwijderen1

  • Zoals u kan zien in onderstaande schermafdruk, selecteert Gmail bij standaardinstellingen het aantal berichten dat per pagina getoond wordt.
  • Wilt u het hele postvak in 1 keer opruimen (wissen) klikt u op de link: Selecteer alle ......conversaties in (het geselecteerde postvak).

Gmail Alles Verwijderen2

  • Rest u enkel nog op selectie wissen te klikken.

Gmail Alles Verwijderen3

Ziezo, u wist honderden of zelfs duizenden berichten in 1 keer!

Opmerking: We herhalen dat u belangrijke berichten wel eerst verplaatst naar een ander postvak of er een back-up van maakt. Weg is weg!