We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Outlook IconOutlook.com voorziet snelle acties waarmee u handelingen kan verrichten zonder een bericht te openen. Nog leuker is dat u snelle acties kan toevoegen en/of verwijderen.

1 Van de wellicht leukste en nuttigste functies in de online maildienst Outlook.com zijn de snelle acties. Met de snelle acties van Outlook.com kunt u snel berichten catalogeren,opruimen en markeren zonder dat u daarvoor het bericht moet openen, lezen of verwerken. Maar wist u dat u zelf snelle acties kan toevoegen/verwijderen en zelfs ordenen? Lees in deze tip hoe u dat doet.

Outlook.com: Snelle acties toevoegen

Om snelle acties toe te voegen, verwijderen of te ordenen in Outlook.com doet u het volgende:

  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord bij Outlook.com
  • Klik op het gereedschapsicoontje naast uw gebruikersnaam > Opties.

Opties Outlook Com

  • Op de volgende pagina onder Outlook aanpassen klikt u op snelle acties.

Snelle Acties Toevoegen2

  • Bij de volgende stap kunt u dan aan de slag. Voeg snelle acties toe, verwijder of order ze naargelang persoonlijke voorkeur.

Snelle Acties Toevoegen4

  • Als u klaar bent het wijzigen van de instellingen klikt u op Opslaan.
  • Als u nu het Postvak-In opent kunt u e-mailberichten catalogeren, archiveren, opruimen etc. naargelang u de snelle acties hebt ingesteld. De icoontjes verschijnen van zodra u met de muis over een bericht beweegt (zie schermafdruk).

Snelle Acties Toevoegen5

Succes!